19
Dum, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Razii ale polițiștilor rutieri, în weekend, în județul Brașov.

Agenții și ofițerii au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 8 infracțiuni pentru conducere sub influența alcoolului și o infracțiune pentru conducere fără permis.

De asemenea, au fost reținute  în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, un număr de 64 permise de conducere și au fost retrase 24 certificate de înmatriculare.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 554 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 251 pentru viteză neregulamentară, 34 pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului, 63 pentru ocupanții vehiculelor care nu purtau centura de siguranță, 17 pentru folosirea telefonului mobil de către conducătorii auto fără dispozitiv tip ”hands free”, 13 pentru abateri săvârșite de pietoni  și restul pentru diferite alte abateri.

Valoarea totală a contravențiilor este de aproximativ 107.000 lei.

De asemenea, în cadrul activităților de control au fost sancționate contravențional două persoane juridice, pentru nerespectarea condițiilor de efectuare a lucrărilor stabilite prin avizul eliberat de Serviciul Rutier Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: