04
Sâm, Mai

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Poliţie Transporturi, au făcut, marţi, 25 de percheziţii domiciliare (14 în Bucureşti, 7 în Ilfov, două în Prahova şi câte una în Dâmboviţa şi Braşov).

Anchetatorii au început urmărirea penală "in rem" sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie, se arată într-un comunicat de presă trasmis de DIICOT.

"De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii DIICOT - Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectuează o percheziţie la punctul de lucru al unui sindicat", scrie în comunicat.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de transporturi din Bucureşti, Constanţa şi Braşov, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Direcţiei de Investigaţii Criminale şi al luptătorilor S.I.A.S. din Poliţia Română.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Percheziţiile DIICOT au avut loc la sediul Tarom şi la mai multe persoane, între care un lider sindical, într-un dosar de delapidare care ar viza achiziţionarea de piese de schimb pentru avioane.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: