03
Vin, Mai

sursă foto/video: Info 1TV

Eveniment

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN1 la intrarea în comuna Vlădeni dinspre Brașov.

În urma accidentului au rezultat patru victime dintre care una încarcerată.

La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj cu apă și spumă.

Toate persoanele erau conștiente la sosirea echipajelor.

"La data de 29 iunie, în jurul orelor 23.30, pe DN1, la intrarea în comuna Vlădeni, a avut loc un accident rutier. 

În fapt, un tânăr, în vârsta de 21 ani, care a condus un autoturism pe DN1, dinspre Făgăraș spre Brașov,a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 48 ani, care circula regulamentar. 

În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul, în vârstă de 21 ani, avea dreptul de a conduce suspendat. 

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. 

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "vătămare corporală din culpă" și "conducerea unui vehicul fără permis de conducere", în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor",  potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: