03
Vin, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

UPDATE Ora 10.00

„Toate magazinele sunt deschise şi funcţionează în regim normal.

Echipele tehnice au depus toate eforturile pentru rezolvarea acestei situaţii, niciodată întâlnite în activitatea noastră, astfel încât toate lucrurile se desfăşoară în parametrii standard. Le adresăm încă o dată scuze clienţilor, pentru inconvenientele intervenite ieri (vineri , 28 iunie n.r.) şi îi invităm să se bucure de toată experienţa de shopping cu care s-au obişnuit la Auchan, în fiecare zi”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

UPDATE - Vineri, 28.06

Și alte magazine din lanțul Auchan din țară sunt blocate la această oră, din cauza unei defecțiuni tehnice.

,,Vă anunțăm că, la acest moment, o serie de magazine Auchan nu pot deservi clienții din cauza unor defecțiuni tehnice, la sistemele IT. Din acest motiv, pentru a nu impacta experiența clienților noștri, magazinele rămân închise până la remedierea situației. Întreaga noastră echipă lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemelor în cel mai scurt timp posibil. Le cerem scuze clienților pentru inconveniente și mulțumim pentru înțelegere. Revenim cu informații”, se precizează într-un comunicat de presă al reprezentanților lanțului de magazine Auchan, remis redacției.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Magazinele Auchan din Brașov sunt, la această oră, blocate. Nu se pot achiziționa niciun fel de produse, iar la intrare sunt agenți de pază care nu le permit clienților să intre în supermarketuri. Potrivit primelor informații, este vorba despre o defecțiune tehnică a sistemului prin care se permite scanarea prețurilor produselor. Situația ar putea fi remediată în aproximativ 3 ore.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: