06
Lun, Mai

sursa foto: playtech.ro

Eveniment

Polițiștii din Zărnești și cei din Râșnov efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale deschise sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 26 iunie 2019, în jurul orelor 20.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism pe strada Săticel din orașul Zărnești. Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, organele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orelor 20.30, polițiști din Râșnov au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 ani, care a condus un autoturism pe strada Săticel din orașul Zărnești, stabilindu-se și în acest caz, că bărbatul nu deține permis de conducere. Cercetările continuă în cadrul unor dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se vor propune soluții la finalizarea verificărilor.

La data de 25 iunie 2019, în jurul orelor 23,45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 39 ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Saturn în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1.37 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: