26
Vin, Apr

Eveniment

Procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov i-au cerut, astăzi, unui judecător de drepturi și libertăți să emită mandate de arestare preventivă pe numele a doi tineri reținuți pentru „trafic de droguri de risc”.

 

Procurorii antidrog au făcut percheziții și au găsit la locuința din Brașov a unuia dintre inculpați cantitatea de aproximativ 32 de grame de cannabis. Inculpatul se pregătea să vândă drogurile, au explicat, pentru brasovtv.com, surse judiciare.

La locuința celui de-al doilea inculpat, anchetatorii au găsit cantitatea de aproximativ 90 de grame cannabis, pe care principalul suspect intenționa să o vândă.

Cei doi tineri implicați au fost reținuți și propuși pentru arestare.

Un judecător de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Brașov a judecat propunerea procurorilor și a decis ca pe unul dintre inculpați să-l aresteze, pentru 30 de zile. În cazul celui de-al doilea, magistratul a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile.

Inculpații, care beneficiază de prezumția de nevinovăție până la momentul pronunțării unei sentințe definitive, pot formula contestații împotriva măsurilor preventive instituite.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: