26
Vin, Apr

sursa foto: click.ro

Eveniment

Două persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier în care a fost implicat Mircea Băsescu, în localitatea Eforie.

După primele cercetări, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele fratelui fostului președinte.

Potrivit polițiștilor constănțeni, vineri dimineață, Mircea Băsescu a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, pentru a întoarce, peste marcajul dublu continuu. În acel moment, mașina condusă de fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost lovită de un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a șoferiței celui de-al doilea autoturism şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani”, au transmis polițiștii constănțeni.

Una dintre victime a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă a suferit atât un traumatism cranio-facial, cât și traumatism lombar.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: