19
Dum, Mai

Eveniment

A X-a ediție a evenimentului intitulat „Ziua Bunului Vecin”, a avut loc la Săcele, în acest weekend.

Zeci de localnici s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare ce a dominat întreaga zi. Toți cei prezenți s-au bucurat de grătar şi bere, de produse autohtone aduse din beciurile şi cămările bunilor vecini, iar artiştii locali au completat tabloul de sărbătoare.

La eveniment participanții aproape că s-au împiedicat, exact ca în anul 2018, de un stâlp situat în piața care găzduiește manifestarea. Practic, săcelenii și turiștii sunt obligați să fie atenți la stâlp! De asemenea, și pentru dansatorii ansamblurilor folclorice, care participă la eveniment, tabloul este unul aparte: hora și sârba se fac în jurul stâlpului!

Primarul Virgil Popa, prezent la eveniment, și-a amintit de promisiunea pe care le-a făcut-o săcelenilor și în 2018 în problema stâlpului.

Câteva săptămâni spuneți? Întrebat de reporterii Brasov TV, acesta a spus că în doar două -trei săptămâni stâlpul va dispărea.

Așteptăm să vedem cât de repede se va ține de cuvânt, primarul din Săcele și sperăm ca la anul participanții la „Ziua Bunului Vecin” să își poată desfășura liniștiți activitatea.

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: