05
Dum, Mai

Eveniment

Un post călduț la vârful administrației săcelene scoate la iveală manevre politice greu de imaginat.

Fostul viceprimar din Săcele și președinte al filialei municipale a UDMR, Géczi Gellért, care își dorește cu disperare să revină pe fotoliul de vice’, a… mers la biserică. ,,Nu doar pentru mântuire însă, ci și pentru joc politic”, au explicat, pentru brasovtv.com, surse politice. Ce fel de joc politic? Unul de-a dreptul incredibil! Géczi Gellért, braț la braț cu primarul roșu din Săcele, Virgil Popa. Unde? În biserică! În ce biserică? Fix în sediul Bisericii Evanghelice Lutherane – Satulung, Joseni din Săcele. (foto). O importantă față bisericească, susțin sursele brasovtv.com, ar fi luat parte la o discuție cu primarul din Săcele, Virgil Popa, și cu președintele UDMR Săcele, Géczi Gellért, pe tema susținerii acestuia pentru revenirea în fotoliul de viceprimar.

Și asta nu e tot! Sursele brasovtv.com au explicat că mișcarea ar fi făcută peste capul președintelui UDMR Brașov, Kovács Attila. Mai exact, Géczi Gellért, președinte al UDMR Săcele, a uitat de interesele formațiunii politice din care face parte și, în biserică, împreună cu primarul Virgil Popa, au pus totul la cale, la final de slujbă.

Pentru ca totul să fie posibil, fotoliul de vice’ la Primăria din Săcele trebuia eliberat. Ceea ce, pe 15 mai 2019, s-a și întâmplat. Cu implicarea direct a primarului din Săcele, Virgil Popa, fostul viceprimar al municipiului, spcial-democratul Sorin Gâdea, a devenit administrator public. El a câștigat concursul organizat pentru ocuparea postului, un concurs la care contracandidatul lui Gâdea, deși s-a înscris, a luat decizia să nu mai participle.

Și pentru ca tabloul să fie complet, G.G. ,,vânează” și postul de președinte al filialei județene a UDMR, pe fondul unui conflict între el și președintele UDMR Brașov, Kovács Attila, care mocnește de luni bune.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: