03
Vin, Mai

Eveniment

Brașoveanul Constantin Oprea ascunde în apartamentul său o colecție impresionantă de tricouri, de albume de poze și alte articole ce sunt strâns legate de echipa FC Brașov. 

Antrenori precum, Răzvan Lucescu și Nicolae Pescaru au trecut pragul casei lui Constantin Oprea. Fanul a făcut din sport o pasiune pe viață. În fiecare dimineață suporterul brașovean merge la chioșcul de ziare și adună toate știrile care se referă la fotbalul brașovean și nu numai. De aproape 50 de ani s-a dedicat acestei pasiuni și spune că nu se oprește aici. Am putea spune că din echipa FC BraȘov a mai rămas doar muzeul realizat de fanul înfocat, Constantin Oprea.

Și chiar nu s-a oprit doar la fotbal. În muzeul ‚’de acasă’’ se regăsesc atât 11 albume care se referă la parcursul în tenis al Simonei Halep, cât și albume cu Nadia Comăneci.

Le-a cunoscut personal pe sportivele  Simona Halep și Nadia Comăneci și realmente. A primit ca semn de recunoștină, autografe pe care le-a pus la loc de cinste atât în suflet, cât și în micul colț de rai al fotbalului românesc care se regăsește la el acasă.

Înfocatul fan al stegarilor, Constantin Oprea este strâns legat de tot ceea ce înseamna sport. A depus eforturi considerabile pentru  colecția realizată și nu a am ratat nicio noutate referitoare la echipa lui de suflet. Încă mai speră ca echipa FC Brașov să renască pentru a mai putea transpune în imagini evoluția ei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: