26
Vin, Apr

Eveniment

Peste 5000 de liberali din județele Regiunii 7 Centru au participat, astăzi, în Piața Sfatului, la întâlnirea regională cu candidați ai PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Au stat de vorbă cu cei prezenți în Piața Sfatului, printre alții, jurnalistul Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, și Siegfried Mureșan, europarlamentar și purtător de cuvânt al Partidului Popular European.

Au fost prezenți în Piața Sfatului, alături de miile de simpatizanți, și președintele PNL, Ludovic Orban, președintele Consiliului Județean Brașov și al filialei județene a PNL, Adrian Veștea, precum și 150 de primari din localități ale Regiunii 7 Centru.

,,Noi, cei din județul Brașov, am accesat 300.000.000 de lei pe proiecte europene. Care a fost resursa pe care actualul guvern ne-a dat-o? 6 milioane de lei… Nici măcar cofinanțarea de 2% nu ai posibilitatea să o poți acoperi. Suntem pe locul 40, din 41 de județe, prin bugetul care a fost alocat județului Brașov de actuala guvernare. Brașovul, deși este cel mai important județ turistic al României, a fost cel mai vitregit. În județul Brașov nu ajunge nici măcar o autostradă, nu se alocă de ani de zile resursele necesare pentru ca noi, cei din administrație, să ne putem face treaba. Ce putem face în această situație? (…) Avem obligația, dragi brașoveni, să câștigăm!”, a afirmat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

,,Așa nu se mai poate! Românii sunt oameni inteligenți, creativi! România este bogată, România are aur, dar aurul nu este cel la care visează Dragnea și Vâlcov, nu este aurul pe care vrea să-l transforme ministrul Economiei (n.r. Niculae Bădălău) în ghiuluri. Aurul României sunteți voi!”, a afirmat, în urmă cu scurt timp, în Piața Sfatului, președintele PNL Ludovic Orban, în fața a peste 5000 de simpatizanți.

,,Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL”, a spus Rareş Bogdan.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: