08
Mie, Mai

sursa foto: tufts-ten.ro

Eveniment

 

Vodafone majorează preţul pentru abonaţi, ca urmare a creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii.

Utilizatori ai rețelei Vodafone au fost notificați marți, 2 aprilie, că începând cu luna viitoare vor plăti mai mult pentru serviciile de comunicații la care sunt abonați. 

Redăm integral mesajul prin care Vodafone şi-a anunţat clienţii despre majorarea preţurilor: „În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, începând cu 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui numar creste cu 0.92 euro, TVA inclus. Dacă nu eşti de acord cu modificarea, poţi denunţa unilateral contractul de servicii în 30 de zile de la primirea acestei notificări, fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire trimisă către Vodafone, Strada Barbu Vacarescu 201, Bucuresti 020276. Dacă ai achiziţionat un telefon în rate, tranşele lunare neplătite aferente acestuia devin scadente la ultima factura emisă”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: