08
Mie, Mai

sursa foto: perfecte.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din Brașov l-au reținut, pentru 24 de ore, pe un bărbat în vârstă de 31 din comuna Cislău, județul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ,,tâlhărie”.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 24 martie a.c., în jurul orelor 17.00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Brașov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuințarea de acte de violență. În urma unui complex de activități informativ-operative desfășurate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov, în data de 01.04.2019 autorul infracțiunii de tâlhărie a fost identificat și depistat la adresa de domiciliu din județul Buzău. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvșirii infracțiunii de ,,tâlhărie”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente și se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: