21
Mar, Mai

sursa foto: libertatea.ro

Eveniment

Polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins, astăzi, în timp ce conducea mașina cu 125km/h în localitate.

Totul s-a întâmplat în orașul Mihăilești din județul Giurgiu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliție.

Parlamentarul a fost amendat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit Realitatea TV, Manda  i-ar fi rugat pe polițiști să nu-l amendeze, dar oamenii legii nu l-au ascultat. Claudiu Manda conducea un Mercedes S Class.

În această seară, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Lia Olguța Vasilescu a pus tunurile pe Poliția Română, pe care a acuzat-o că a dat ”pe surse” informația că soțul ei a rămas fără permis.

”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă ședința Senatului și ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă știa Poliția că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliția Română că s-a comportat așa.”, a spus Vasilescu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: