30
Mar, Apr

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

Earth Hour va fi marcată și la Brașov. În felul acesta și orașul de la poalele Tâmpei se alătură celor 7.000 de zone citadine care vor participa la Ora Pământului.

Un eveniment cu răsunet pe plan internanțional, Ora Pământului, transmite un  semnal de alarmă asupra schimbărilor climatice. Timp de o oră luminilor vor fi oprite. 

Brașovul intră în întuneric în intervalul 20:30-21:30. Iluminatul public va fi oprit în Piața Sfatului și pe străzile: Mureşenilor, G. Bariţiu, Şirul Ludwig van Beethoven, Aleea Tiberiu Brediceanu, str. Prundului, Gh. Baiulescu, Castelului, Peneş Curcanul, Cerbului, G. Coşbuc, Sforii, Poarta Schei, Paul Richter, Hans Benkner, Stephan Ludwig Roth, Grigoraş Dinicu, Apollonia Hirscher, Alecu Russo, Johan Gott, Diaconu Coresi, Nicolae Bălcescu, Michael Weiss, Politehnicii, Postăvarului, Republicii, Mihail Sadoveanu, Sf. Ioan, în Curtea Bisericii Negre, în Piaţa Enescu şi în piaţeta de pe str. Sf. Ioan.

De asemenea, vor si stinse și luminile literelor BRASOV de pe Tâmpa. 

Brașovenii și nu numai sunt așteptați în Piața Sfatului să ia parte, în această seară, la seria de activități organizate cu prilejul Orei Pământului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: