11
Sâm, Mai

Eveniment

,,Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă”. Vorbele se potrivesc perfect în cazul consilierului județean PSD Radu Mitric, cel care, lipsit de orice argument, a ales să părăsească ședința de plen a Consiliului Județean Brașov, programată astăzi.

 

Radu Mitric a dat bir cu fugiții când în ședința de plen a Consiliului Județean s-a dezbătut problema sumelor repartizate din bugetul central pentru drumuri județene. Guvernarea roșie a plasat Brașovul pe locul 40, din 41 de județe, cu doar 6,8 milioane de lei. Când social-democratului Radu Mitric i s-a explicat că banii sunt insuficienți, acesta a rămas fără argumente și... a fugit!

Până să părăsească sala, pe măsuța lui Radu Mitric, cel mai probabil instruit de mai-marii săi din PSD Brașov, au putut fi observate pagini întregi cu notițe. Potrivit unor surse apropiate conducerii PSD Brașov, Radu Mitric ar fi, pentru fiecare ședință de plen a Consiliului Județean, însărcinatul cu propaganda, în condițiile în care, vizibil, PSD pierde teren. În urmă cu câteva zile, de exemplu, mai mulți miniștri prezenți la Brașov, printre care și cel care gestionează finanțele, Eugen Teodorovici, însoțiți de liderul PSD Brașov, Marius Dunca, au fost huiduiți la drumul mare. ,,Nu degeaba”, afirmă consilierul județean PNL, Andi Kadas, după plasarea județului Brașov pe locul 40, urmat doar de Ilfov la capitolul bani pentru drumuri, de către guvernarea PSD.

În condițiile în care județul Brașov este văduvit sistematic la capitolul alocări de sume din bugetul central, valoarea totală a proiectelor cu fonduri europene puse în practică de Consiliul Județean Brașov, este de aproape 400 de milioane de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: