04
Sâm, Mai

Eveniment

Nu este vorba despre calendarul ortodox, ci despre o cale în dar, din partea lui Lucian Ștefan pentru publicul de pretutindeni. 

Artistul pune emoții pe note muzicale și este membru fondator al trupei CALEnDAR. Lucian poartă o poveste de viață aparte și succese de suflet. Deși părinții lui își doreau ca tânărul lor să devină general și să nu renunțe la această carieră, drumul a fost altul. Băiatul lor primisese la vremea aceea o altă cale în dar...muzica.

După câțiva ani de muncă operativă ca și ofițer, Lucian a ales să se orienteze și către o altă pasiunea copilăriei, și anume șahul. În momentul de față este coordonatorul celui mai mare club de șah din Brașov.

 Lucian spune că șahul l-a învățat ce înseamnă cu adevărat să pierzi. Acest lucru îl transmite mai departe și copiilor. Susține că fiecare eșec este temporar, dar câștigul este acela de a merge mai departe și, că în orice rău se află și un bine. Artistul vorbește cu emoție și iubire despre împlinirile care i-au bucurat calea în viață.  

Artistul oferă SOAREnDAR  tuturor brașovenilor și nu numai. Volumele de cărți și poezii, albumele muzicale de până acum sunt ,,copiii lui’’. ,,Între INIMA ȘI GÂND’’, ,,Colecția de emoții’’, ,,Urare-n Dar’’ , ,,Povestea muntelui’’ fac parte din arsenalul creațiilor lui de suflet. Tot el a scris în timp de trei zile Imnul Râșnovului. Lucian Ștefan a lansat și o provocare nemaiîntâlnită. Oferă cadou o mașină, prin tragere la sorți, celui care îi cumpără munca. Este o răsplată din partea lui pentru cititori. Detaliile despre concurs se găsesc pe site-ul trupacalendar.ro la secțiunea Concurs.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: