02
Joi, Mai

sursa foto: IJJ Brasov

Eveniment

Astăzi, un bărbat a fost rănit grav în zona genunchiului drept și nu s-a mai putut deplasa. Acesta se afla în zona Poiana Zănoaga alături de un grup de turiști.

Doi jandarmi brașoveni au intervenit astăzi pentru a acorda primul ajutor unui bărbat care s-a accidentat și s-a aflat în imposibilitatea de a se mai deplasa.

,,La ora 13.30 un grup de turiști a informat patrula aflată în zona Curmatura cu privire la faptul că, în zona Poiana Zănoaga, o persoană de sex masculin din grupul lor a alunecat și a suferit o lovitură puternică în zona genunchiului drept, fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa. Patrula de jandarmi a ajuns la fața locului in aproximativ zece minute. Constatând că, persoana în cauza are nevoie de suport medical , jandarmii au cerut sprijin prin 112. La fața locului a sosit o echipă de cinci salvamontiști. Aceștia au acordat primul ajutor și împreună cu cei doi jandarmi au transportat persoana în zona Fântâna lui Botorog, unde a fost preluată de ambulanță’’, a explicat pentru brasovtv.com, plutonier major, Ion Zaharia, purtător de cuvânt al I.J.J "Nicolae Titulescu" Brașov. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: