26
Vin, Apr

Eveniment

Totul s-a întâmplat pe 11 martie 2019, în municipiul Brașov.

Proprietarul unei mașini parcase, ca de obicei, autoturismul în apropierea locuinței sale. Dimineață, bărbatul a constatat că autoturismul său nu mai are toate piesele. Omul spune că persoane deocamdată necunoscute, între care și o femeie care asigura zona, au furat piese de la mașina sa, în valoare de aproximativ 3000 de euro. Este vorba, mai exact, despre un catalizator și un filtru de particule.

După ce a constatat cele întâmplate, păgubitul, care montase o cameră video de supraveghere, a analizat imaginile, a depus plângere penală, dar a trimis filmarea și la redacție. Îi mulțumim!

Polițiștii Secției numărul 5 din Brașov au deschis dosar penal. ,,Se fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Au fost analizate imaginile, dar autorii nu au fost, deocamdată, identificați”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Dacă dețineți informații cu privire la acest caz, scrieți-ne pe pagina https://www.facebook.com/BrasovTV/ sau sunați la cea mai apropiată unitate de poliție.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: