12
Dum, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Este vorba despre un bărbat din Săcele, care a trait clipe de coșmar pe o stradă din municipiu.

,,Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane de sex masculin, în vârstă de 20 de ani şi, respectiv, 25 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. În data de 12.03.2019, în jurul orei 22:30, în timp ce se plimbau în cartierul Electroprecizia din municipiul Săcele, inculpaţii au observat-o pe persoana vătămată care se deplasa singură pe stradă, având o plasă asupra sa, moment în care au luat hotărârea să o deposedeze de bunuri. În acest scop, profitând şi de faptul că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice, unul dintre inculpaţi a împins-o din spate, iar după ce aceasta a căzut, celălalt inculpat i-a băgat mâna în buzunarul din spate al pantalonilor şi i-a sustras un telefon şi suma de 80 de lei. După consumarea infracţiunii, inculpaţii au fugit de la locul săvârşirii infracţiunii, fiind însă identificaţi de poliţiști”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, remis redacției.

Inculpaţii au fost prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Cauza a fost instrumentată împreună cu organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Braşov – Poliţia Municipiului Săcele.

Prezumția de nevinovăție ființează până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: