03
Vin, Mai

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

Simona Halep a învins-o, astăzi, pe Barbora Strycova, în primul meci disputat la turneul de la Indian Wells.

Românca a câștigat spectaculos primul set, scor 6-2, după 39 de minute de joc. Cehoaica a făcut 17 greșeli neforțate.

Primul moment pozitiv al reprezentantei Cehiei a venit la scorul de 3 la 1 în favoarea Simonei, în setul secund, când Strycova a reușit break-ul. Imediat însă, Halep a ridicat nivelul de joc, a reușit rebreak-ul și s-a distanțat la 4 la 2. În game-ul 7 însă, cehoaica a obținut cel de-al doilea break, și-a valorificat apoi serviciul și scorul a devenit egal, 4 la 4. Simona a urmat la serviciu, a preluat conducerea, scor 5 la 4, și a încheiat jocul cu un break.

Meciul a durat o oră și 26 de minute. 

“Este o mare zi. Pentru noi este o zi mare.Toată femeile sărbătoresc. Am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e important. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp. Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea: Dacă niciodată nu renunţi, atunci poţi reuşi orice", a declarat Halep la Indian Wells, scrie news.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca în turul al treilea al competiției cu reprezentanta Ucrainei Katerina Kozlova, locul 114 WTA, jucătoare venită din calificări.

Kozlova a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, după un meci de o oră şi 45 de minute.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: