03
Vin, Mai

sursa foto: Primăria Brașov

Eveniment

Tarifele pentru transportul pe cablu s-au redus, din această săptămână, de luni până vineri.

Din 11 martie, reducerile se vor aplica și în weekend. Astfel, pentru telegondolă și telecabina ,,Capra Neagră” se vor utiliza 5 puncte în loc de 6, pentru telecabina ,,Kanzel” 4 puncte în loc de 5, pentru telescaunul ,,Ruia” se vor utiliza 3 puncte în loc de 4, iar pentru telescaun ,,Lupului” 2 puncte în loc de 3.

,,Stratul de zăpadă este consistent, având 130 de centimetri în partea superioară a Masivului Postăvarul și 110 centimetri în partea inferioară. Cu excepția ,,S,, - ului mare de pe pârtia Lupului, neamenajat, și a părții inferioare a pârtiei ,,Subteleferic”, închisă pentru competiția internațională de schi F.I.S. Cup Open, se schiază în condiții foarte bune pe toate pârtiile din zonă, iar instalațiile pe cablu sunt funcționale”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Brașov, remis redacției.

Potrivit sursei citate, în partea superioară a pârtiei ,Lupului”, până la cabană, marți și miercuri, între orele 10.00-14.00, are loc Campionatul național universitar de schi. Brașovenii și turiștii sunt rugați să respecte semnalizările pentru zona de concurs.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: