03
Vin, Mai

Eveniment

Săcelenii au posibilitatea să urmărească, din luna martie, secundă cu secundă, tot ce se întâmplă în ședințele de plen ale Consiliului Local.

La inițiativa consilierului local al PNL Săcele, Ciprian Nițescu, în ședința ordinară a lunii februarie s-a reușit promovarea unui proiect de hotărâre prin care ședințele viitoare ale consiliului vor fi filmate și, în urma adoptării unui amendament, transmise live chiar de Executiv.

Acest proiect de hotărâre a fost necesar pentru revenirea la starea de normalitate după ce, în ultimele luni, consilierii PSD care au prezidat ședințele de plen s-au opus, practic, transparenței! Executivul fie nu a filmat ședințele, fie, în puținele situații în care acest lucru s-a întâmplat, a refuzat să pună filmările la dispoziția celor care le-au solicitat.

,,În favoarea adoptării hotărârii prin care se permite filmarea și transmiterea live a ședintelor Consiliului Local Săcele au votat consilierii PNL, PMP, ALDE și UDMR. Au votat împotriva acestui proiect consilierii PSD, atât ai noului, cât și ai vechiul PSD. Spun asta pentru că aleșii care fac parte din ,,Alianța Împreună pentru Săcele”, reprezentanții PER și cei ai PSRO, au făcut parte din PSD”, a explicat, pentru brasovtv.com, consilierul local al PNL Săcele, Ciprian Nițescu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: