26
Vin, Apr

Eveniment

Leo Iorga, de 54 de ani, fostul solist al trupei Compact, se luptă din nou cu boala. Cancerul, cu care a fost diagnosticat în urmă cu aproape 8 ani, a recidivat. Acum, artistul are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală.

Potrivit unui anunţ al familiei artistului, Leo Iorga se luptă din nou cu boala, după ce, la începutul lunii februarie, a primit vestea că are o nouă tumoră canceroasă la plămâni. Interpretul s-a îmbolnăvit în 2011, iar de atunci a trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale care i-au salvat viaţa. Acum, solistul are din nou nevoie de ajutor. „Prin cântecele sale, Leo ţi-a fost alături în momente importante şi încă îţi este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani şi ani», se reîntoarce în atenţia ta pentru a-ţi cere să-i fii şi tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de opt ani şi câteodată câştigă şi urcă pe scenă, iar altă dată adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună“, a transmis familia artistului, potrivit adevărul.ro.

În acest context, și de la Brașov i se întinde o mână lui Leo Iorga. Adrian COCO Tincă și formația CARGO vor susține, pe 2.03 2019, un concert caritabil în Brașov, la Clubul Rockstadt, cu începere de la ora 20.00.

Oricine poate avea, la un moment dat, nevoie de ajutor!

Sănătate, Leo Iorga!

sursa foto - wowbiz.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: