19
Dum, Mai

sursa foto: graiul.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din Brașov au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 30 ani, din Brăila, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ,,agresiune sexuală”.

În fapt, acesta ar fi urmărit o tânără în vârstă de 19 ani, până în scara imobilului unde locuia, ar fi imobilizat-o și ar fi mângâiat-o în zona intimă, fără a intrebuinţa alte acte de agresiune, după care a părăsit locul faptei.

Polițiștii au început căutările și l-au identificat pe autorul infracțiunii, iar în data de 30.01.2019, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov și Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Brașov, la locuința din Brașov a suspectului.

În cauză, s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore și introducerea bărbatului în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,agresiune sexuală”,în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, se precizează într-un comunicat al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: