17
Vin, Mai

bbc.com

Eveniment

Oamenii de știință spun că au descoperit primul remediu complet împotriva cancerului.

O echipă de experți israelieni au spus că tratamentul va apărea pe piață într-un an. Informația a fost dată în exclusivitate la posturile de televiziune CNBC, FOX News și BBC.

"Tratamentul cancerului va fi eficient din prima zi, va dura câteva săptămâni și nu va avea efecte secunde. Mai mult, costul va fi mai redus față de ce există acum pe piață.", a spus Dan Aridor, from Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd.

Preşedintele consiliului de administraţie al AEBi şi CEO-ul Dr. Ilan Morad declară că tratamentul pe care îl numesc MuTaTo (multi-target toxin) este esenţial pe scara unui antibiotic împotriva cancerului, o tehnologie de discontinuitate de cel mai înalt ordin.

MuTaTo poate face diferența între celulele sănătoase și nesănătoase și, prin urmare, nu va lăsa pacienții să se simtă rău, ca și după alte tratamente precum chimioterapia, potrivit realitatea.net. 

Se pare ca tratamentul va fi disponibil începând cu anul 2020. Acesta va începe să acționeze chiar din prima zi de administrare si se va întinde pe parcursul câtorva săptămâni.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: