03
Vin, Mai

sursa foto: capital.ro

Eveniment

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, reacţionează la anunţul făcut de Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Județean Teleorman, cu privire la faptul că Liviu Dragnea ar urma să fie candidatul social-democraţilor la prezidenţiale.

,,Dănuț Cristescu și-ar dori ca Liviu Dragnea să fie candidatul, așa cum poate și-ar dori câteva sute de mii de membri de partid. Pe 15 februarie încep analiza unui material gigant, la nivelul fiecărei localități. Am lansat o întrebare și o analiză vis a vis de candidat PSD, candidat ALDE sau candidat comun. Vom ști exact care e cea mai bună variantă și vom face anunțul. Este mult prea devreme. Analiza o facem cu mijloacele proprii ale partidului. Materialele au început deja să se strângă", a declarat Codrin Ștefănescu, în această seară, la Antena 3.

Într-un interviu la Antena 3, la finalul anului trecut, Liviu Dragnea nu a exclus varianta unei candidaturi. ,,La prezidenţiale trebuie să fie un candidat unic, voi stabili cu domnul Tăriceanu. Nu resping nici varianta cu mine, nici cea cu Tăriceanu. (…)", a afirmat preşedintele PSD.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: