01
Mie, Mai

sursa foto: I.P.J. Brașov

Eveniment

Polițiștii Serviciul Rutier Brasov au desfășurat astăzi, timp de 3 ore, în întreg județul, o acțiune de control în trafic.

Astfel, 30 de agenți și ofițeri au controlat 159 de autovehicule și au efectuat testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat pentru tot atâția conducători auto. S-au dat 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.480 lei, pentru abateri precum nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor și a perioadelor de odihnă, lipsa inspecției tehnice periodice sau defecțiuni tehnice la autovehiculul condus. De asemenea, polițiștii au reținut 4 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 4 conducători de autoturisme aflați sub influența băuturilor alcoolice, dar au reținut și 3 certificate de înmatriculare pentru  neefectuarea în termenul legal a inspecției tehnice periodice. 

De asemenea, cu ocazia desfășurării acțiunii, polițiști rutieri au mai reținut încă 7 permise de conducere (2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru nerespectarea regimului de viteză), unor conducători auto care nu se încadrau în categoria ”transport public de persoane”.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: