03
Vin, Mai

sursa foto: infoziare.ro

Eveniment

CFR Călători va lansa marți oferta tarifară pentru Trenurile Zăpezii 2019.

Cei care îndrăgesc sporturile de iarnă, dar și turiștii care vor să viziteze stațiuni turistice, cum ar fi cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei, vor beneficia, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, de reduceri ale prețurilor. Pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a II-a, cu trenurile Inter Regio care pleacă sau sosesc din/în stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, se acordă o reducere de 25%, de luni până joi.

Pentru călătoriile la clasa a II-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe ruta Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei - „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”, prețurile scad cu procente cuprinse între 31% și 56% zilnic. De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Pe ruta Constanţa – Braşov prețul unui bilet este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin, iar cel al biletului pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de prețul întreg.

Bilete la preţuri reduse pot fi achiziționate:

• Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;

• De la automatele XsellKiosk din gări;

 • De la automatele ZebraPay;

 • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

 • Online de pe cfrcalatori.ro Reducerile se aplică atât la tariful de adult cat şi de copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

Excepţie face reducerea de 5%, la cumpărarea online.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: