27
Sâm, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

În weekend vremea se va încălzi, însă va fi în general închisă.

Temporar vor fi precipitaţii, ziua în vestul, nordul, centrul ţãrii şi izolat în celelalte regiuni, iar noaptea cu precãdere în sud, în centru şi în est.

La noapte, în regiunile vestice, nordice şi centrale cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie în Maramureş şi pe arii restrânse în Banat, Crişana, Transilvania, nordul Moldovei şi mixte la munte. Pe suprafeţe mici se va forma polei. În restul teritoriului cerul va avea înnorãri temporare şi local se va produce ceaţã posibil asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime, mai ridicate decât în noaptea precedentã în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse în general între -7 şi 3 grade.

Sâmbătă, vremea se va încãlzi, dar va fi în general închisã. Temporar vor fi precipitaţii, ziua în vestul, nordul, centrul ţãrii şi izolat în celelalte regiuni, iar noaptea cu precãdere în sud, în centru şi în est. Acestea vor fi mixte în Maramureş şi în Transilvania şi mai ales ploi în restul teritoriului. La munte treptat vor predomina ninsorile. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -2 şi 5 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţã, dimineaţa în sudul şi în sud-estul ţãrii, iar noaptea posibil în regiunile vestice.

Duminică, cerul va avea înnorãri şi temporar, mai ales spre searã şi în cursul nopţii, vor fi precipitaţii mixte în estul Transilvaniei, predominant sub formã de lapoviţã şi ninsoare în zona montanã şi mai ales ploi în restul Transilvaniei, Maramureş, Banat, Crişana, Moldova şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri la munte, cu precãdere în zona înaltã, dar la cote mai reduse şi în regiunile vestice şi nord-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 3 grade. Pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţã.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: