24
Vin, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

În urma modificării programului de lucru la unele ghișee ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, oficialii Prefecturii îi informează pe cetățenii județului Brașov cu privire la faptul că, din data de 10.12.2018, programul de lucru va avea următoarea structură:

1.Preschimbarea permiselor de conducere românești pe bază de bon de ordine se va realiza în intervalul orar 10:30-12:00, în zilele lucrătoare ale săptămânii.

2.Înregistrarea dosarelor de examen pe bază de bon de ordine se va realiza în intervalul orar 13:00-15:00 de luni până joi inclusiv. Bonurile de ordine se eliberează în intervalele orare menționate.

3.Preschimbarea permiselor de conducere străine se poate realiza doar pe baza programărilor online începând cu data de 10.12.2018 pe site-ul www.drpciv.ro, sectiunea programare la ghișeu.

4.Pentru a beneficia de servicii moderne, cetățenii sunt rugați să folosească facilitățiile oferite de  site-ul www.drpciv.ro atât pentru programarea online la ghișeu, cât și pentru informarea cu privire la documentele necesare.