18
Sâm, Mai

sursa foto: adevarul.ro

Eveniment

Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Brașov, bănuit că a sustras un autoturism marca Mercedes Benz, lăsat neasigurat, cu cheile în contact, în fața unui  magazin din stațiunea Poiana Brașov.

,,Echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Brașov, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov, Biroului Rutier Brașov și Secției nr. 1 Poliție Brașov au depistat, în scurt timp, autoturismul în cauză și au reușit prinderea în flagrant a persoanei bănuite de furt. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 23 ani din municipiul Brașov, față de care polițiștii au luat măsura reținerii preventive pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, instanța a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, a rezultat faptul că tânărul nu este posesor al unui permis de conducere valabil, acesta fiindu-i retras ca urmare a declarării ,,inapt medical pentru a conduce vehicule pe drumurile publice”.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,furt” și ,,conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: