03
Vin, Mai

sursa foto: brasovtv.com

Eveniment

Psihologie, educație și dezvoltare umană - Abordări în traumă, supervizarea și practica reflexivă. Acestea sunt temele Conferinței Internaționale organizate de oficialii Universității ,,Spiru Haret” din Brașov.

Specialiști în domeniu din Marea Britanie și din țară, printre care se numără și experți din Brașov, au abordat teme precum consilierea educațională, psihopedagogia specială, psihologia muncii, dar și aspecte legate de psihologia judiciară.

,,Conferința de la Brașov și-a dorit să abordeze trauma pluridisciplinar. Am reușit să facem un parteneriat cu specialiști din domeniul psihologie și cu cei din domeniul siguranței și securității naționale. Astăzi va avea loc o masă rotundă despre cum este abordată trauma în cazul atentatelor, ne dorim ca la noi să nu fie nevoie de astfel de specialiști, în cazul accidentelor rutiere și nu numai. Îmi doresc ca la final să avem un bilanț pozitiv și să ne dorim să repetăm și anul viitor acest eveniment”, a explicat, pentru brasovtv.com, conf. univ. dr. Otilia Todor, Decan al Facultății de Psihologie și Științele Educației din Brașov.

,,O conferință extraordinară, cu o valoare științifică ridicată. Sunt invitați și din Anglia, alături de specialiști români, iar totul este excelent!”, a explicat, pentru brasovtv.com, Ciprian Răulea de la Universitatea ,,Lucian Blaga” din Sibiu.

,,Agenția Națională Antidrog, prin structura teritorială din Brașov, a ales să participe, în calitate de co-organizator, la această conferință din dorința de a expune cât mai mult din ceea ce înseamnă expertiza noastră în mediul academic, importanța mediului științific în studiile și cercetările pe care le efectuăm”, a explicat, pentru brasovtv.com, șefa Serviciului Regional Antidrog Brașov, Anda Samson.

Conferința pe teme de psihologie s-a desfășurat pe durata a trei zile.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: