02
Joi, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

România a învins Muntenegru, scor 0 - 1, prin golul marcat de Țucudean, după o gafă a portarului advers, dar ,,tricolorii" sunt în urna a patra la tragerea la sorți a a preliminariilor pentru Euro 2020.

România a încheiat pe locul 2 în Grupa 4, dar a ratat cel de-al doilea obiectiv important al meciului cu Muntenegru. În cazul unei victorii cu două goluri marcate, tricolorii ar fi făcut parte din urna a treia la tragerea la sorți a preliminariilor pentru Euro 2020.

Dacă Scoția a învins Israel (3-2), cealaltă condiție imperios necesară, România s-a impus doar cu 1-0 și va avea, astfel, o misiune mult mai grea pentru a ajunge la competiția europeană din 2020.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Cu şanse minime la ocuparea primul loc în grupă, România joacă în Muntenegru şi este obligată să câştige pentru a spera să urce în urna a treia la tragerea la sorţi a preliminariilor Euro 2020.

În prezent, cel mai slab loc 2 din eşalonul al treilea al Ligii Naţiunilor, echipa condusă de Cosmin Contra trebuie să câştige şi să înscrie de cel puţin două ori la Podgorica. Un succes cu 2-1 le-ar permite "tricolorilor" să egaleze Ungaria, în faţa căreia ar avea avantajul mai multor goluri marcate în deplasare.

În acelaşi timp, România are nevoie de o victorie a Scoţiei în faţa Israelului, pe teren propriu, ca să prindă al doilea cel mai bun loc 2, în urma Bulgariei. O remiză ar însemna finalul speranţelor noastre, iar un succes al israelienilor ar face misiunea "tricolorilor" imposibilă, pentru că scoţienii au un golaveraj mult mai bun. Cu alte cuvinte, ar fi nevoie de o victorie la scor în Muntenegru, potrivit digisport.ro.

Chiar în ziua partidei de la Podgorica, în spațiul public a ajuns informația cum că selecționerul este dorit la Al Nassr, în Arabia Saudită. Clubul din Riyadh nu mai are antrenor după ce l-a demis pe Jose Daniel Carreno, iar Contra ar fi pe lista saudiților, anunță sport.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: