28
Dum, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Compania Apa informează că, de marți, circulația va fi închisă, în zona străzilor Stadionului și Avram Iancu.

,,În cadrul proiectului derulat de către Compania Apa Brasov, de modernizare a reţelelor publice de apă potabila, marti 20.11.2018 se vor executa lucrări de montare a unui cămin de vane de 2,5x2,5x3 metri, la instersecția dintre străzile Stadionului cu Avram Iancu.

 Pentru efectuarea acetor lucrari, circulațiase va inchidetemporar pe portiunea afectata a primei benzi de urcare dinspre str. Stadionului pe str. Avram Iancu,  incepand de maine 20.11.2018, ora 7.00, până miercuri, 21 noiembrie, ora 11.00.

 Lucrarea va fi semnalizată corespunzator si semaforizată pe timp de noapte.

Aceasta lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov care a început în luna august a acestui an și care se va derula pana în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finantat din fonduri europene, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegereatâtparticipantilor la trafic, cât și locuitorilor din zonele adiacente''.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: