03
Vin, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

U Craiova a obținut, în urmă cu scurt timp, victoria în partida contra celor de la FCSB, chiar în ziua în care inima lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă”, a încetat să mai bată.

Craiova a pus, astfel, punct blestemului meciurilor contra formației FCSB. Victoria cu 2-1 din etapa a 12-a a Ligii I este prima după 16 ani a unei formaţii din Craiova împotriva „roş-albaştrilor”. Actuala echipă a oltenilor nu învinsese niciodată actuala FCSB (fosta Steaua) în cele 13 dueluri directe din 2014 și până în prezent, iar bucureştenii câştigaseră ultimele trei confruntări.

În minutul 87, craiovenii au ratat o lovitură de la 11 metri. FCSB a rămas în 10!

În minutul 73, al jocului de pe „Ion Oblemenco”, craiovenii au preluat conducerea! U Craiova - FCSB 2 - 1.

Dacă în minutul 8, dedicat lui Ilie Balaci, FCSB a deschis scorul, craiovenii au egalat, în minutul 50, prin golul marcat de Koljic.

În minutul 8 al meciului dintre U Craiova și FCSB, jocul a fost oprit pentru un moment de reculegere în memoria lui Ilie Balaci.

Acesta a purtat tricorul cu numărul 8. În același minut, FCSB a deschis scorul, în urma unui autogol al lui Renato Kelic.

U Craiova - FCSB, la pauză, 0 - 1

ȘTIRE INIȚIALĂ

Craiova este în doliu după decesul neaşteptat al lui Ilie Balaci, în urma unui infarct.

Jocul din această seară, dintre U Craiova și FCSB, va fi întrerupt în minutul 8, iar spectatorii vor arunca flori pe teren, în memoria lui Ilie Balaci. Acesta a purtat tricoul cu numărul 8.

Peluza Sud '97, entitatea ultrașilor care se află alături de Craiova din Liga a 3-a, a postat un mesaj emoționant după moartea subită a lui Ilie Balaci. 

„Ne-ai colorat copilăria, ne-ai făcut să iubim cu toată ființa această echipă, ne-ai învățat ce înseamnă spiritul Științei. Pentru noi, ești nemuritor și vei fi pe veci simbolul Craiovei Maxima. Mulțumim pentru tot, cel mai bun fotbalist român! Odihnește-te în pace!”, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al Peluzei Sud '97. 

„Ca ultim omagiu, m-aș bucura ca băieții Craiovei să învingă”, a declarat fosta mare glorie a Craiovei și a echipei naționale de fotbal, Silviu Lung, pentru DIGISPORT.

Galeria celor de la FCSB, prezentă pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, a scandat, în urmă cu câteva minute, numele lui Ilie Balaci, iar toți cei prezenți pe stadion au aplaudat.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: