07
Mar, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

România U21 - Liechtenstein U21este meciul care a calificat naționala antrenată de Mirel Rădoi la Euro 2019!! Partida s-a încheiat în urmă cu scurt timp, scor 4-0.

În minutul 14, România a deschis scorul prin golul marcat de George Pușcaș. Atacantul lui Palermo a înscris cu o lovitură de cap, din 6 metri.

În minutul 25, Ianis Hagi, decarul României, a majorat diferența de pe tabelă cu o execuție superbă, direct dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea a lovit și transversala înainte de a intra în poartă. Este al doilea gol marcat de Ianis în această campania. Precedentul a fost în meciul cu Bosnia. Atunci, Ianis a înscris direct din corner.

În minutul 39, Pușcaș, atacantul lui Palermo, a înscris din nou. Ca și la primul său gol, George a înscris cu o lovitură de cap.

În cea de-a doua repriză, Adrian Petre a înscris și el, la doar câteva minute după ce a fost introdus pe teren, pentru 4 la 0.

„Nu mai pot spune nimic, este ceva extraordinar. Am scris istorie. Învăţam istorie la şcoală, dar azi am scris. Am învăţat istorie la scoală, dar azi am scris. Nu a mai fost nimic de zis, i-am văzut montaţi. Le-am zis că trebuie să avem atitudine astăzi, să dăm un semnal adversarilor noştri şi inclusiv nouă. Suporterii au fost extraordinari, în timpul meciului mi s-a făcut pielea de găină, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat, poate la echipa de club”, a spus Ionuţ Radu, portarul României U 21, la Pro X.

Turneul final se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în Italia şi San Marino, la Bologna, Reggio Emilia, Cesena, Trieste, Udine şi Serravalle. Vor participa 12 echipe, fiind calificate până acum Italia (echipa gazdă), Spania, Franţa, Anglia, Serbia, Germania, Croaţia, Danemarca, Belgia şi România. Ultimele două participante vor fi decise în urma meciurilor de baraj. 
România a început campania cu Daniel Isăilă ca selecţioner, iar în ultimele patru meciuri a fost antrenată de Mirel Rădoi, care a reuşit să o conducă la tot atâtea victorii, notează digisport.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: