04
Sâm, Mai

foto: BraşovTV

Eveniment

Pași importanți  pentru societatea Azvi Straco, cea care execută lucrări de reabilitare în cazul celui mai tranzitat drum din județul Brașov, DN73. Reprezentanții firmei  au achiziționat o stație performantă pentru producerea asfaltului. Astfel, prin suplimentarea logisticii conducerea companiei compania spune că lucrările se vor încheia în cel mai scurt timp, spre bucuria șoferilor.

Stația va produce până în anul 2020 când se încheie contractul pe care compania Azvi Straco îl deține, pentru reabilitarea Drumului Național 73, 300.000 de tone de asfalt.

În prezent societatea Azvi Straco efectuează lucrări pe un tronson de drum de 2 km și jumătate cuprins între localitățile Bran și  Râșnov. Lucrările în această zonă au fost începute la sfârșitul lunii septembrie și se vor încheia la sfârșitul acestei luni.

Pentru achiziţionarea staţiei pentru asfalt, Azvi Straco a invesit peste 2 milioane de lei. Lucrările efectuate de societate vizează în principal lărgirea drumului la minim 8 metri, pregătirea lui pentru un trafic de 11, 5 tone, precum și reconstrucția completă a 6 poduri și rebilitarea altor 20. Valoarea totală a contractului este de 275 de milioane de lei fără TVA.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: