07
Mar, Mai

libertatea.ro

Eveniment

Începând cu data de 1 octombrie toți elevii care nu au absențe nemotivate în luna anterioară beneficiază de gratuitate pentru transportul public de călători pe toate linile, mai putin pe linia 20.

Excepție fac elevii care locuiesc în Poiana Brașov, aceștia au gratuitate inclusiv pe această linie.

„ A început operațiunea de încărcare efectivă a cardurilor pentru elevii care beneficiază de transport gratuit pe raza municipiului Brașov”, a declarat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al RAT Brașov.

Autoritățile au venit în sprijinul părinților care nu și-ar permite să plătească în fiecare lună un abonament.

„De mai mulți ani municipalitatea acordă această gratuitate, aceasta având două obiective. Pe de-o parte dorim să reducem cât mai mult abandonul școlar iar pe de altă parte pentru a ajuta copiii să vină la școală, să fie conștienți că fiecare absență nemotivată duce la pierderea acestei facilități”, a declarat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Fiecare absență nemotivată înseamnă pierderea acestei facilități pe luna în curs. În cazul în care există absențe motivate, acestea nu se vor lua în calcul, iar copilul poate beneficia în continuare de gratuitate pentru transportul în comun.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: