16
Dum, Iun

sursa foto: libertatea.ro

Eveniment

Poli Iași a învins-o, în această seară, pe Dinamo, scor 1-0, dar știrea nopții vine de pe bancă!

 Florin Bratu l-a făcut praf pe Dan Nistor după meci, învinuindu-l pe mijlocaș de colapsul echipei în ultimele 3 etape. 

„E devreme să mă gândesc la demisie în momentul de față. Sunt foarte supărat. Din păcate lucrurile nu mai funcționează de ceva vreme. De când căpitanul nostru, Dan Nistor, a avut ofertă de la Steaua. Am avut discuții cu el, nu a reușit să se mobilizeze. Vreau să vă dezvălui că el a venit la mine în vestiar și mi-a zis că vrea să plece la Steaua. Mi-a zis că i se dau 100.000 la semnătură, că i se dau 15.000 nu știu pentru ce, că e o oportunitate, și altele. Mi-a destabilizat tot vestiarul. Vorbește toată ziua că el vrea zeci de mii de euro, că nu vrea să mai joace. A reușit să distrugă toată munca”, a declarat Bratu la Look TV.

De asemenea, Bratu i-a amintit, în discursul din această seară, și pe Cosmin Contra și Adrian Mutu.

Mi-a tocat echipa (n.r. Nistor)! Îmi pare rău și le cer scuze și lui Cosmin Contra și lui Adrian Mutu pentru că am ignorat mesajul lor când am venit la Dinamo: Ai grijă cu Nistor! Nu știu care e viitorul lui Nistor, nu respectă nimic din ce îi spun. Din păcate, greșește mult. Când a venit în vestiar, căpitan la Dinamo, și mi-a zis că vrea să plece la Steaua, a căzut cerul pe mine! Nu s-a mobilizat deloc, mi i-a tocat psihic și pe cei mici! Unul ca Moldoveanu, ca Sorescu, care aud numai de zeci de mii, cred că sunt nedreptățiți! Se gândesc și ei: ăsta vorbește de contracte de zeci de mii de euro și nu poate da un șut la poartă!”, a tunat Florin Bratu, potrivit gsp.ro.

„Eu cred că Florin (n.r. Bratu) s-a pripit. Florin dă încă un exemplu de lipsă de experiență. Aceste lucruri ar fi trebuit discutate la rece, de mâine dimineață, doar între noi. Nu avem de făcut decât un singur lucru: să strângem din dinți! Eu am discutat cu Dan Nistor și niciodată, mie, nu mi-a spus că își dorește să plece. Dimpotrivă! Noi am bătut palma cu Dan Nistor pentru prelungirea contractului cu încă un an. Dimineață, am ajuns la un punct comun ”, a declarat, pentru DIGISPORT 1, Alexandru David, președintele de la Dinamo. 

Căutare