02
Joi, Mai

Eveniment

Primul weekend din luna septembrie programează mai multe evenimente, în tot județul Brașov.

Astfel, în weekend, în localitatea Fundata, are loc cea de-a 49-a ediţie a sărbătorii tradiționale "Nedeia Munţilor", care se va desfăşura pe vechiul amplasament "Platoul Giuvala”, în vecinătatea Primăriei comunei Fundata, lângă DN 73, în spatele Primăriei.

La Râşnov vor ajunge, în acest weekend, Cavalerii de Malta, care vor fi actorii principali ai unui eveniment ce se va desfăşura pe Valea Cetăţii. Festivalul Medieval al Cetății Râșnov își deschide porțile pentru trei zile de sărbătoare inedită, în care se vor întâlni 200 de cavaleri. Cei mai mulți dintre aceștia provin din țări precum Italia, Austria sau Germania. Evenimentul se află la a treia ediție și este organizat de Ordinul Cavalerilor de Malta și Primăria Orașului Râșnov.

Tot la Râşnov este programat, în weekend, Festivalul Vinului, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie. În Piaţa Unirii din localitate se vor afla, sâmbătă şi duminică, reprezentanţii a peste 30 de crame din ţară şi străinătate. Pe scena special amenajată vor urca, printre alţii, Compact şi Phoenix.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: