19
Dum, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, manșa tur din turul al doilea preliminar al UCL, scor 0 - 1, disputată contra suedezilor de la Malmö.

Nordicii au deschis scorul în minutul 45. Cei doi fundaşi centrali ai clujenilor, Vinicius şi Mureşan, au fost surprinşi de o pasă în adâncime pentru Strandberg al cărui şut cu stângul, nu foarte puternic dar foarte bine plasat, l-a învins pe Arlauskis. Cu siguranţă lituanianul putea face mai mult la execuţia atacantului suedez. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

CFR Cluj începe sezonul european şi are parte de primul test, în tentativa de a reveni în grupele Ligii Campionilor.

Formaţia din Gruia o întâlneşte pe Malmö, în turul al doilea preliminar al U.C.L.

Echipa lui Edi Iordănescu nu are o misiune uşoară în faţa campioanei Suediei, care trece printr-o perioadă foarte bună. Patru victorii şi un egal are Malmö în ultimele cinci partide oficiale.

Campioană în Suedia în precedentele două sezoane, adversara clujenilor nu a avut un început de stagiune reuşit (campionatul din această ţară se joacă în sistemul primăvară-toamnă). Lucrurile s-au schimbat însă, odată cu venirea pe bancă a lui Uwe Rosler, un tehnician german de 49 de ani, care a jucat de-a lungul carierei la Dinamo Dresda, Manchester City, FC Kaiserslautern sau Southampton.

Cu fostul atacant pe bancă, echipa care l-a lansat în fotbal pe celebrul Zlatan Ibrahimovic e de neoprit, iar Rosler vrea să-şi vadă jucătorii continuând la fel.

Partida dintre CFR Cluj și Malmö este programată astăzi, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: