22
Vin, Feb

sursa foto: fifa.com

Eveniment

S-a încheiat cea de-a doua semifinală a Campionatului Mondial.

Croația - Anglia 2 - 1! Mario Mandžukić a introdus balonul în plasă, în prelungiri, după o gafă de proporții a englezilor, iar Croația s-a calificat în finala de la Moscova!

Speranţele englezilor au stat, miercuri, în Kane, golgheterul competiţiei, cu şase reuşite, însă acesta a făcut o partidă slabă. Izolat în multe momente, starul lui Spurs a fost nevoit pe final să coboare mult, pentru că baloanele nu ajungeau la el. E greu, suntem sfâşiaţi. Am muncit enorm să ajungem aici şi nu am reuşit să ne impunem. Fanii au fost minunaţi, ne pare atât de rău şi pentru ei. A fost o partidă grea, echilibrată, oricine putea să câştige. Sunt convins că puteam să facem mai bine, dar am dat tot ce am avut pe teren. A fost o aventură fantastică, am ajuns cât de departe am putut, trebuie să învăţăm din această experienţă”, a explicat Kane, potrivit The Guardian.

Deschiderea de scor a venit cu o super execuție a lui Trippier, în minutul 5 al semifinalei, din lovitură liberă. În repriza a doua, în minutul 68, Perisic a pus piciorul în fata lui Walker si a reluat balonul în plasă după o centrare a lui Vrsaljko! În minutul 72, cu două ocazii în aceeași fază, croații au fost foarte aproape de a trece la conducere.

Calificarea s-a decis în prelungiri, prin golul marcat de Mario Mandžukić.

Căutare