27
Sâm, Apr

sursa foto: fifa.com

Eveniment

Jurnaliștii din Spania, după eliminarea fostei campioane mondiale și europene de la turneul final, au pus eșecul, în general, pe seama loteriei penalty-urilor, fără să sublinieze jocul slab pe care l-au prestat elevii lui Fernando Hierro.

„Penalty-uri blestemate! Spania se întoarce acasă după optimi”, au titrat cei de la ”Marca”. În schimb, cei de la „AS” au avut o altă abordare: „Akinfeev ne trimite acasă!”. Și cei de la „Mundo Deportivo” au rămas fără replică după ce ibericii n-au fost capabili să-i învingă pe ruși nici de la 11 metri. „Spania este eliminată de la Mondial la penalty-uri”. Aproape același titlu au consemnat și cei de la „Sport Catalunya”: ”Spania, eliminată la penalty-uri de la Mondial”. 

Rusia a reușit să elimine Spania de la Campionatul Mondial de fotbal, după ratarea a două dintre loviturile de departajare.

Aspas ratează, iar Spania pleacă acasă!

Spania - Rusia 3 - 4

Spania - Rusia 3 - 3

Spania - Rusia 2 - 3

Koke ratează! Spania - Rusia rămâne 2 - 2.

Spania - Rusia 2 - 2

Spania - Rusia 2 - 1

Spania - Rusia 1 - 1

Spania - Rusia 1 - 0.

Câștigătoarea partidei dintre Spania și Rusia se decide în urma loviturilor de departajare.

Fază controversată în minutul 115 al partidei dintre Spania și Rusia.

Spaniolii au solicitat lovitură de la 11 metri, după un henț, dar centralul a decis să nu acorde penalty.

După 105 minute, Spania și Rusia sunt la egalitate, 1 - 1, scor stabilit în primele 45 de minute.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Rușii au înscris în ambele porți, iar Spania și Rusia au încheiat primele 90 de minute la egalitate, scor 1 – 1, în optimile de finală ale Cupei Mondiale la fotbal.

Urmează prelungiri, cu două reprize a câte 15 minute fiecare. În cazul în care scorul va fi egal și după prelugiri, se va trece la loviturile de departajare.

În partida care se dispută la Moscova, pe Stadionul Lujniki, tabela s-a modificat în minutul 12, în urma unui autogol al lui Ignashevich. Rușii au egalat în minutul 41, când Dzyuba a transformat un penalty. La un corner, Dzyuba a lovit mingea cu capul, iar balonul i-a atins mâna lui Pique. Centralul Bjorn Kuipers a indicat punctul cu var și i-a arătat fundașului Barcelonei cartonașul galben.

Rusia nu a învins niciodată Spania în cele şase meciuri directe. Ibericii au patru victorii, iar celelalte două partide s-au încheiat la egalitate.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: