24
Joi, Iun

Economic

Dacă te-ai plictisit de aspectul uneia dintre camerele tale sau vrei să schimbi felul în care arată locuința ta, printre cele mai eficiente metode este instalarea unor jaluzele de calitate.

De ce să alegi însă jaluzele în locul draperiilor? Iată 5 avantaje importante ale jaluzelelor, pentru a obține acel aspect elegant al locuinței tale!

1. Poți controla perfect luminozitatea camerei tale

Un set de jaluzele îți va oferi control total asupra intensității luminii care pătrunde în cameră, dat fiind că poți alege să acoperi o fereastră cu totul sau doar parțial, în funcție de nevoile tale! De exemplu, unele modele de jaluzele nu permit deloc luminozității să pătrundă în interior, ceea ce este un caz ideal atunci când vizionezi un film sau preferi să dormi în liniște până la amiază.

2. Ai parte de nenumărate stiluri, modele și culori

Jaluzelele se bucură de o mare varietate, fapt ce îți permite să obții acel aspect elegant în orice cameră, fie că este vorba de bucătărie, living sau dormitor. Poți alege între mini-jaluzele, jaluzele verticale, orizontale, duorulouri, rulouri textile sau sisteme de tip "roletă".

3. O largă varietate de materiale

Varietatea materialelor face ca jaluzelele să vină într-o gama diversă de modele, de unde cu siguranță îl vei putea alege pe cel preferat, atât ca stil, cât și ca preț. De exemplu, dacă în livingul tău este mult mobilier din lemn, poți opta pentru un set de jaluzele din lemn, care complementează aspectul întregii camere! Există multiple opțiuni: de la jaluzele din plastic, bambus, aluminiu până la materialele textile, poți alege dintre nenumărate modele pentru orice cameră din locuința ta!

4. Beneficiezi de intimitate completă

Jaluzelele îți vor asigura un nivel ridicat de intimitate, față de alte opțiuni, precum perdelele sau draperiile. Dacă locuiești la parter sau într-o zonă foarte aglomerată, alege un model de jaluzele orizontale, care îți permit să le setezi la un unghi astfel încât lumina să poată intra, dar locuința ta să fie ferită de ochii "curioșilor".

5. Sunt foarte ușor de întreținut

Unul dintre aspectele rar menționate este și mentenanța lejeră de care se bucură jaluzelele. De cele mai multe ori, acestea sunt foarte ușor de curățat sau spălat. Îți va trebui doar o lavetă puțin umedă pentru a le șterge de praf din când în când, față de perdele sau draperii, coșmarul oricărei gospodine în materie de spălat și montat. În plus, durabilitatea crescută a modelelor din lemn sau aluminiu face ca acestea să devină o opțiune excelentă, demonstrându-și valoarea în timp!

De unde poți achiziționa jaluzele pentru locuința ta?

Aceste accesorii pot fi întâlnite în majoritatea magazinelor de decorațiuni sau mobilă, iar online vei găsi o selecție vastă accesând următorul link: https://favi.ro/produse/categorie/jaluzele. Pentru mai multe piese de mobilier, accesorii și kit-uri, folosește cu încredere motorul de căutare FAVI.ro și intră în lumea fascinantă a decorațiunilor interioare!

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: