26
Dum, Mai

Monden

     În ultimii ani am împrumutat foarte mult din stilul extern, dacă se poate spune așa. De la simple englezisme, la concepte și stil de viață, iar când vine vorba de electrocasnice avem un model împrumutat. Este vorba despre side by side, un frigider amplu și încăpător. 

                 Într-o scurtă prezentare și definiție a unui frigider de această clasă, se referă la o deschidere cu două uși, poziționate una lângă cealaltă. Merită investiția? Merită să alegi așa ceva? Regăsim acest model la brandul Liebherr, despre care toată lumea știe că este de marca germană. Brand ce oferă calitate de altfel, deci un plus din această privință. Desigur, ține și de preferințe, dar mai ales de nevoi raportate la ce anume oferă un astfel de frigider. 

                 Motive să alegi un frigider side by side Liebherr sunt o sumedenie. Ai putea să începi să te gândești că ai parte de frigider și de congelator, dispuse diferit față de clasică situație. Două uși, deschidere facilă și acces, de asemenea facil, la tot ceea ce va conține frigiderul. Există și stilul frigiderului de acest gen care dispune de deschidere separată numai pentru congelator. 

                 Ca și aspect, desigur că va câștiga puncte de popularitate. Este mai atrăgător, aparte, diferit de clasic. Așa că, imaginează-ți cum va trona în bucătăria ta. Aproape că va acapara atenția. Doar că mai important este să te gândești la funcționalitatea lui. 

 Caracteristicile frigiderului side by side Liebherr 

 Clasă lor de consum este de A+ și chiar mai mult, ceea ce face să fie avantajoase. Au capacitate de răcire foarte mare și optimă în același timp. Spre exemplu, sistemul de răcire al frigiderului este separat de cel al congelatorului. Numit DuoCooling, permite că răcirea individuală să păstreze și mirosurile să nu se combine între ele, lucru ce ar fi fost total neplăcut. 

                 Funcția SuperFrost este și ea de analizat. Această se referă la capacitatea mare de congelare, în timp rapid, pentru ca mai apoi să se păstreze echilibrul temperaturii, fără umiditate. Asta îți va asigură păstrarea alimentelor pe o durată mai lungă de timp, de o prospețime avantajoasă. 

                Compartimentarea îți permite să îți dispui alimentele pe categorii, cu acces ușor și vedere clară a ceea ce conține frigiderul, la fiecare deschidere. Chiar dacă aparent acest lucru nu este de o importantă majoră, în stil practic despre acest lucru este vorba zi de zi când folosești frigiderul cu pricină. 

 Se pare că ai toate motivele să consideri un frigider side by side alegerea optimă pentru dotarea bucătăriei tale. Ține însă seamă și de faptul că are o capacitate mare de stocare, deci primordial ar fi să ai nevoie de acest lucru. Se axează mai degrabă pe un public cu un consum mare de alimente, pentru familii extinse, pentru bucătarii pe măsură. 

                Dacă te interesează să găsești unul, caută și un magazin specializat pe comerțul electrocasnicelor. Poți spre exemplu să te bazezi pe demax.ro, acolo unde de altfel ai și o gamă variată de modele de la același brand. Cu prețuri pe măsură, variate, descoperă în cadrul acestui magazin online toate caracteristicile unui frigider Liebherr. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: