27
Sâm, Apr

Sursa Foto: sptfm.ro

Sport

Andrei Șanta va fi antrenorul echipei FCSR (Fotbal Club Steagu’ Roșu) Brașov. Liga Suporterilor Stegari a creeat noua echipă de fotbal a galben-negrilor. FCSR Brașov este numele noii grupări a suflării stegare din Brașov, iar antrenorul formației care va juca în galben-negru va fi Andrei Șanta.

Fostul goalkeeper al stegarilor, Andrei Șanta, s-a născut pe data de 6 martie 1963 la Brașov și a jucat pentru formația brașoveană timp de 11 ani între 1985 și 1996. El a evoluat pentru Steagu în 102 meciuri. Andrei Șanta a rămas alături de galben-negrii din 1985 și până în prezent, când s-a alăturat proiectului început de Liga Suporterilor Stegari. Prin mâna lui au trecut portari de valoare din fotbalul românesc și toți au numai cuvinte de laudă la adresa lui „Toto”.

Un alt stegar care s-a alăturat proiectului suporterilor brașoveni este mijlocașul Horia Popa, care va juca pentru FCSR în sezonul viitor.

Mai multe despre noul proiect al băieților de la Liga Suporterilor Stegari puteți afla joi, de la ora 16.00, când la emisiunea iSport de la Brașov Tv, vor fi prezenți Horațiu Culcear, președintele Ligii Suporterilor Stegari, și Horai Popa, jucător la FCSR.  

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: