26
Vin, Apr

Social

  Ziua Mondială a Mersului pe Jos va fi marcată la Brașov, în data de 03.10.2017 la inițiativa Direcției de Servicii Sociale, din dorința de a transforma mersul pe jos într-un fenomen de masă pentru o viață activă, ferită de obezitate şi riscurile asociate acesteia.

                În cadrul acestui eveniment promovăm mersul pe jos prin parcurgerea  unui traseu prestabilit: Parcul Central N. Titulescu – Aleea de sub Tâmpa, Poarta Ecaterina Schei – Aleea După Ziduri – Livada Poștei - Parcul Central N. Titulescu și distribuim materiale informative cu privire la beneficiile mersului pe jos.

        La acest eveniment au fost invitați să participe: beneficiari ai Direcției de Servicii Sociale, ONG-urile din Municipiul Brașov, Spitalul Clinicco Brașov, Asociația “Agenția pentru Managementul Energiei și Protecția Mediului Brașov, Crucea Roșie Filiala Brașov.

        Cei care doresc să participe sunt așteptați marți  03.10.2017 începând cu ora 10.00, în Parcul Central N. Titulescu, la foișorul de lemn iar plecarea pe traseul menționat se va face începând cu ora 11.00.

Articole sugerate

               

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: