09
Joi, Feb

Social

                Opera Brașov vine în sprijinul copiilor cu autism. „Degețica”, cunoscuta piesă jucată pe muzica lui Amadeus Mozart va fi pusă în scenă în acest weekend. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați către două ONG-uri ce se ocupă de copiii cu autism din Brașov.

     Spectacolul de balet ,, Degețica ,, pe muzică de Mozart va avea loc duminică 25 septembrie de la ora 177 în Sala Operei. Evenimentul este unul caritabil și este oferit de Opera Brașov în sprijinul copiiilor cu probleme din spectrul autist. ,, Banii pe care îi obținem în general din donații vor merge strict la copiii cu dizabilități psihice. Avem 80 de copii, din nefericire cazurile de diagnosticare sunt în creștere. ,, a declarat Emilia Mirea, președintele Asociației Theoemydor. De asemenea coregraful spectacolului ,, Degețica ,, Larmina Damian a declarat că ,, În primul rând spectacolul este făcut pe muzica lui Mozart și pare ciudat puțin fiindcă este pentru copii. Eu zica că este pentru copii, pentru bunici, mămici și tot tineretul. Muzica lui este actuală și în zilele noastre, așa cum sunt ele și sigur este o bucurie mare pentru că toată lumea poate savura muzica geniului Mozart. ,,

     Biletele costă 10 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi şi se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51. Programul de spectacole în week-end începe însă de sâmbătă, de la ora 18.30, când în Sala Operei, veţi putea vedea spectacolul cu opera „Lucia di Lammermoor” de Donizetti. Preţul biletelor este de 20 şi 30 de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: