26
Vin, Apr

Social

Rezidenţa Paradisul Montan este o comunitate destinată persoanelor vârstnice, situată în zona Bran –Moeciu de Jos şi a fost creat pentru a oferi un stil de viaţă care încurajează independenţa, păstrarea demnităţii şi libertatea vârstnicilor. Este un loc cald, primitor cu camere private (o singură persoană în cameră), semiprivate (două persoane în cameră) sau camere de 3 persoane, dotate cu baie proprie şi balcon, cu o capacitate de 12 locuri. Clădirea este amplasată aproape de drumul principal dar învecinată cu natura, oferind o privelişte absolut încântătoare şi o atmosferă caldă şi liniştită ca în familie.

Servicii all-inclusive

Serviciile pe care le vi oferă Paradisul Montan, sunt menite să facă viaţa locatarilor cât mai confortabilă, îmbinând independenţa personală cu servicii specializate în asistarea vârstnicilor. Pachetul de servicii de bază a fost proiectat să acopere majoritatea nevoilor unei persoane vârstnice asistate la activităţile zilnice, astfel încât preţul lunar plătit de locatar să nu varieze decat în cazul unor servicii şi produse excepţionale.
Paradisul Montan oferă permanent asistenţă şi supraveghere medicală, infirmiere şi îngrijitoare. Personalul specializat oferă servicii de administrare a tratamentului conform schemei terapeutice, administrare a tratamentului în caz de urgenţă, îngrijire corporală.

 

Condiţii de Cazare
Fiecare cameră este dotată cu: baie proprie cu bare de susţinere şi cu preşuri şi accesorii care evită alunecarea, tv, cablu tv, telefon, internet, mobilier nou (pat + husă protecţie saltea, noptieră etc.), sistem climatizare, terasă.
Pe lângă serviciile de cazare, masa, sănătate, asistență și îngrijire personală (tuns, manichiură, pedichiură, etc.) și curățenie, mai sunt nincluse în ofertă diverse programe de terapie ocupațională: vizionare de spectacole, serate muzicale, activități în aer liber, slujbe religioase și servicii de transport.


Mai multe informații și rezervări:
Brașov, Moieciu de Jos, drumul principal
Telefon: 0758 11 38 34
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.paradisulmontan.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: